Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Με έκοψε για να μην γεμίσει η νομαρχία ... "εγκληματίες"



http://infoserres.gr/serres/index.php/2009-01-05-10-03-14/2844-ton-ekopse-gia-na-mhn-gemisei-h-nomarxia-eglhmaties.html
Καμία απάντηση του νομάρχη Σερρών, στην καταγγελία του Χρήστου Κατσαρού από τη Λειβαδιά, που δημοσιοποίησε την Τετάρτη (4/8) το infoserres.gr και αφορούσε άρνηση του Στέφανου Φωτιάδη να συμπεριλάβει τον καταγγέλλοντα στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις υπηρεσίες της Ν.Α, στο οποίο έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν δικαστικές ποινές, που δεν αφορούν σε καταδίκη για έγκλημα εμπορίας ναρκωτικών ή για έγκλημα που προβλέπεται από τις διατάξεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ "Ερμηνεύει" και τους νόμους ο νομάρχης http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=7896988021644316518

Εκτός όσων αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ερωτηματικά δημιουργούνται και από το γεγονός πως ενώ ο πρόεδρος του Ν.Σ Γιάννης Πέτκογλου είχε συμπεριλάβει το αίτημα του Χρήστου Κατσαρού προκειμένου να συζητηθεί στη συνεδρίαση του σώματος, με παρέμβαση του νομάρχη δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην ημερήσια διάταξη, για να μην γεμίσει η νομαρχία με ... "εργαζόμενους εγκληματίες".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλοντας : "Ο κ.Πέτκογλου, επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά και μου γνωστοποίησε ότι στο νομαρχιακό συμβούλιο Σερρών θα υποβληθεί θετική εισήγηση περί αποδοχής του αιτήματός μου, πλην όμως δυο ώρες αργότερα και σε νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία μου ανακοίνωσε ότι όχι μόνο δεν θα συζητηθεί το θέμα μου στο νομαρχιακό συμβούλιο Σερρών αλλά ότι ο κ. νομάρχης αποφάσισε να απεντάξει την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Σερρών από τον ανωτέρω αναφερόμενο θεσμό, διότι - κατ αυτόν- δεν προτίθεται να "γεμίσει"την νομαρχία Σερρών με εργαζόμενους-εγκληματίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου